Sanna- Maija Aalto

Olen Sanna-Maija Aalto 24-vuotias hyvinvointialalle pyrähtänyt personal trainer yhdessä sairaanhoitajan sekä lähihoitajan ammatin.

Mulle ammatillisesti tärkeintä on ihmisten auttaminen, kansansairauksien riskien vähentäminen yhdessä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kanssa.

Tärkeintä ei ole se miltä näytetään vaan se miten voidaan. Tärkeintä on löytää jokaiselle yksilöllisesti oikeanlaiset avaimet arkeen ja tehdä siitä oman näköistä sekä tuntuista elämää ilman mitään hifistelyitä tai poppaskonsteja käyttäen!

👉🏾 Omiin vahvuusalueisiini kuuluu; painonhallinta-ja painonpudotus sekä elämäntapamuutokset.

Olen itse harrastanut monipuolista urheilua lapsesta saakka. Liikunta on ollut vahvasti aina osa elämääni ja rutiineitani. Harrastuksiini on kuulunut mm yleisurheilua, tanssia ja erilaisia jumppia sekä pidemmällä tähtäimellä jääkkiekkoa ja kuntosalia.

Jääkiekkoa kerkesin pelamaan noin 15 vuoden ajan ihan harraste- ja kilpakiekko mielessä!

Edelleen käyn harvakseltaan pitämässä taitoa yllä itselleni rakkaan lajin merkeissä, kunhan on hauskaa niin se riittää!

(Liikunnasta täytyy nauttia, eikä niin että se olisi pakkopullaa)!

Päätin muutamia vuosia sitten jättää jääkiekon taka-alalle, sillä koin ettei tyttölätkässä mulla ollut enään mitään saavutettavaa. Halusin lähteä kokeilemaan jotain ihan muuta ja päätin lähteä haastamaan itseäni täysin vastakohtaiseen lajiin, bikinifitnekseen.

Kuntosalilla käyntihän oli mulle ennestään tuttua, mutta nyt päätin ottaa itselleni valmentajan. Määrätietoisempaa ja tavoittellisempaa treenausta kohti kisalavoja.

Joukkuelaji vaihtui yksilölajiin ja sain ruveta kovasti haastamaan vain itseäni.

Ne tunteet kun ylitin itse itseni henkisesti ja fyysisesti tuntuivat aivan parhailta kokemuksilta koskaan ja se jos mikä motivoi minua jatkamaan yksilölajin merkeissä, sillä vain itse on itsensä pahin vastustaja.

Nyt tänä syksynä 2019 astuin ensimmäistä kertaa fitness lavalle ja tavoitteena oli päästä finalisti kuusikkoon. Sen tein ja taskussa SM- 5.sija, en voisi olla tyytyväisempi.

Nyt katsotaan mitä tulevan pitää ja millaisia suunnetelmia tulevaisuuteen tulee urheilunmerkeissä!

Miksi minusta sairaanhoidollinen Personal Trainer?

Olen aina ollut todella sosiaalinen, ulospäinsuuntautunut ja helposti lähestyttävä persoona. Rakastan työskennellä ihmisläheisessä ammatissa ja hoitajana mulle on tärkeintä ollut avunanto.

Muutama vuosi sitten kun lähdin jakamaan ammattitaitoani hyvinvoinninlähettiläänä sosiaalisessamediassa sekä osallistuin fitnessmalli 2018-kilpailuun niin sinä aikana minulle vahvistui päätös lähteä tekemään töitä liikuntalan pariin hyödyntäen ammatillista osaamistani hoitajana.

Fitnessmallikilpailun päätyttyä kun sijoitusta ei tullutkaan niin rohkeasti lähdin viemään unelmaani eteenpäin ja tartuin tilaisuuteen opiskella PersonalTraineriksi Trainer4youlla!

Haluan jakaa liikunnan iloa muille, jakaa tietoa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta sekä juurikin ehkäistä kansainsairauksien riskiä sairaanhoitajan näkökulmasta!

Miksi pitäisi hankkia Personal Trainer?

-Treenata turvallisesti- ja oikein terveydenalan ammattilaisen kanssa

-Saada aikaan pysyviä tuloksia treenien, ruokavalion -ja terveellisemmän elämäntavan suhteen

-Rakentaa henkilökohtainen-suunnitelma omaan elämään sopivaksi

-Saada lisää tietoa terveellisemmästä ravitsemuksesta ja ruokavaliosta ilman mitään hifistelyitä

-Haluat voida paremmin ja energisemmin oman arjen keskellä, löytää balanssin ja liikunnan ilon sekä lajin sinulle sopivimmalla tavalla!

-Tavoitteena sporttinen ja hyvinvoiva keho

Jätä kommentti

Voit kysyä minulta, valmennukseen liittyvissä asioissa, paketteihin tai hyvinvointiin ym. Koitan vastata mahdollisimman pian :)

Kysy sannalta

Sanna-Maija Aalto © 2020
Kaikki oikeudet pidätetään - dsgnrs.